תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס Prosciutto Stratan. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך קליפת לימון, אספרגוס, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: Prosciutto & Asparagus Strata, שכבות ארוחת בוקר לילה עם פרושוטו ואספרגוס, ו Gruyere & Prosciutto Strata.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
2
במחבת בינונית על חום גבוה, להביא על 2 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד ירוק בהיר בקושי רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
5
מורחים מחצית קוביות הלחם במחבת אפייה משומנת קל 9 על ידי 13 אינץ'. למעלה עם חצי פרושוטו, אספרגוס מבושל, גבינה, עירית.
מרכיבים שתצטרך
6
שכבת קוביות לחם שנותרו על גבי, ואחריו פרושוטו הנותרים, אספרגוס, גבינה, עירית.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה, להקציף ביצים, חלב, קליפת לימון, מלח ופלפל כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים באופן שווה על מרכיבים בשכבות. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
9
אופים עד מרכז סטרטה מוגדר העליון הוא השחמה קלות, 40 עד 50 דקות.