שכבות גבינת תרד
שכבת גבינת תרד לוקחת בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 405 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.55 דולר למנה. אם יש לכם חמאה, חלב, פלפל חריף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 80% , וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שכבות גבינה וכרישה , שכבות ארוחת בוקר ושכבות איכר עם קייל ועגבניות .
הוראות
במחבת גדולה מטגנים את הבצל והפלפלים בחמאה עד שהם רכים.
מסירים מהאש. מערבבים תרד ודגנים. כף לתוך 11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החלב, הבייקון, החרדל, המלח והפלפל.
אופים בחום של 325 מעלות במשך 45-50 דקות או עד שהסכין הננעצת ליד המרכז יוצאת נקייה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.