שכבות נקניק-חמוציות
שכבת נקניק-חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת, ביצים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. נסו שכבת נקניק, שכבת ביצה ונקניקיות, ו שכבות נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז.
מורחים חצי מאפינס חתוכים לקוביות במחבת; למעלה עם חצי נקניק, חצי בצל וחצי חמוציות. חזור על שכבות עם מאפינס שנותרו, נקניק, בצל ואוכמניות.
בקערה גדולה, להכות ביצים, חלב, שמנת חמוצה, מלח ופלפל עם מקציף תיל עד מעורבב היטב; לשפוך על תערובת במחבת.
מפזרים גבינה מעל. גיליון ריסוס של נייר עם תרסיס בישול; מקום ריסוס בצד למטה על מחבת. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
אופים מכוסה 30 דקות. לחשוף; אופים 30 עד 40 דקות יותר או עד העליון הוא חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.