שכבת פטריות הודו
שכבת פטריות הודו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. אם יש לך חרדל, פטריות מראש, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. מתכונים דומים: שכבה פטריות, שכבות סרטן ופטריות, ו סטרטה חזיר, גבינה ופטריות.
הוראות
חותכים לחמניות שאור לתוך קוביות 1 אינץ'; שכבה באופן שווה בתבנית אפייה 13 - x 9-x 2 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. תניח בצד.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים נקניק, ומבשלים עד הנקניק הוא השחמה, ערבוב עד שהוא מתפורר; לנקז במידת הצורך.
שכבה של נקניק וגבינה על קוביות לחם.
מוסיפים פטריות ובצל למחבת; מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, 4 דקות או עד למכרז.
שכבה על גבינות בתבנית אפייה; להפריש.
מערבבים חלב ושאר 4 מרכיבים, ערבוב עד חלקה.
יוצקים על תערובת פטריות לחם בתבנית אפייה. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות או לילה.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 35 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.