קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מגזין

שכווי מוקפץ ברוטב אפרסק-בלסמי

שכווי מוקפץ ברוטב אפרסק-בלסמי
שכווי מוקפץ עם רוטב אפרסק-בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 983 קלוריות, 144 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 51 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שום, חומץ בלסמי, טרגון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלוי עם דומדמניות שחורות ורוטב סלק, שרימפס מוקפץ עם רוטב חומץ בלסמי חמאתי, ו חזה עוף מוקפץ עם רוטב פאן חומץ בלסמי.

הוראות

1
ממיסים את החמאה עם השום במחבת גדולה על אש נמוכה. לאפשר בועה לאט במשך כ 10 דקות כדי להחדיר את השום לתוך החמאה, ולאחר מכן להסיר שום ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הגבר את החום לגובה בינוני. כאשר חם, חום את שכווי עד חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד; ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שכווישכווי
3
יוצקים את השרי למחבת ולאפשר להתבשל במשך 20 שניות. מערבבים את ציר העוף, טרגון, וריבת אפרסק; להחזיר לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את חומץ בלסמי, ומבשלים, מכוסה במשך 2 דקות. להחזיר את הדווי למחבת, ומבשלים עד מבושל לחלוטין, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
שכווישכווי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף