אספרגוס מוקפץ שלג הוא תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מתכון זה מכיל 2 מנות עם 124 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, אפונת שלג, אבקת שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 28% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את המתכון להקפצה של עגל עם אפונת שלג ואפונת שלג , שרימפס ואפונת שלג או מתכון מוקפץ אפונת סוכר , ו- Snap Pea Stir Fry .
הוראות
1
במחבת קטנה מקפיצים אספרגוס ואפונה בחמאה ובשמן במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים אבקת ג'ינג'ר ושום; מוקפץ עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
שלבו רוטב סויה ומים; מערבבים לתוך מחבת. מבשלים 1-2 דקות או עד שהירקות רכים.