שלושה C של ברוטב עדשים-צ'ילה קלוי
שלושה C של ברוטב עדשים-צ'ילה קלוי יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. אם יש לך עדשים, כוסברה, זרעי חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סלמון עם רוטב צ'ילה צלוי-מנגו, פאן קלוי פילה מיניון עם רום-אדום צ'ילה רוטב, ו שרימפס צלוי עם רוטב צ'ילה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הכרוב, גזר וכרובית בסיר בגודל בינוני.
מוסיפים מים כדי לכסות, ומביאים אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הכורכום ועלי קארי. מנמיכים את החום בינוני, לכסות את המחבת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות הם מזלג מכרז, 12 עד 15 דקות.
בעוד הירקות מבשלים, מחממים את השמן במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מפזרים את האפונה המפוצלת, עדשים, זרעי כוסברה וצ ' ילי. צולים עד הקטניות והזרעים הופכים חום אדמדם ואת הצ ' ילי להשחיר, 2 עד 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את תערובת קטניות-ספייס לצנצנת בלנדר, משאיר כמה שיותר שמן במחבת ככל האפשר.
לגנוב על 2 כפות של מי בישול מן הירקות רותחים ושופכים אותו לתוך קערה קטנה.
מוסיפים את הדבק תמרינדי ומערבבים להמיס אותו.
יוצקים את זה נוזל טארט על התבלינים בצנצנת בלנדר, ומוסיפים את העגבניות. מחית, גירוד החלק הפנימי של הצנצנת לפי הצורך, כדי להפוך את הדבק מחוספס, חום אדמדם.
מסננים את הירקות במסננת ומזמינים 1 כוסות של מי הבישול. ואז להחזיר את הירקות לסיר.
יוצקים את מי הבישול השמורים לתוך הבלנדר ולתת את הלהבים whir מהיר לשטוף את הצנצנת.
מוסיפים את הכביסה למחבת, מפזרים במלח ומערבבים פעם או פעמיים.
מחממים את השמן הנותר במחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את זרעי החרדל, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהזרעים הפסיקו להתפוצץ( לא כמו פופקורן), כ -30 שניות. מערבבים שמן מוזנח זה לתוך הירקות.
לחמם את הקארי על חום בינוני, חשוף, ערבוב מדי פעם, כדי לאפשר את הטעמים להתחתן, 3 עד 5 דקות.
מפזרים את קמח האורז על התערובת ומערבבים אותו במהירות. מבשלים עד הקארי התעבה, 1 עד 2 דקות.
מפזרים את הכוסברה ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;