שלושה אפונים מטוגנים עם שום ירוק ונענע
שלושה אפונים מטוגנים עם שום ירוק ונענע נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 137 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ SippitySup יש 3 אוהדים. אם יש לכם אפונה, שמן זית, מלח ופלפל טעם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו קישואים מוקפצים עם נענע, קישואים מוקפצים עם נענע, ו סתיו ירקות Sauté עם נקניק ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אמבט קרח בקערה גדולה מספיק כדי להחזיק את האפונה האנגלית blanched. מביאים מחבת של מים מומלחים קלות לרתיחה, מוסיפים את האפונה האנגלית ומבשלים כשתי דקות.
מסננים את המחבת במהירות לטבול את האפונה blanched באמבט הקרח. תניח בצד.Prep את אפונה הצמד סוכר על ידי זמירה קלה את הקצוות וודי, ולאחר מכן לחתוך אותם לרוחב (תרמיל וכל) לתוך ¼ אינץ ' חלקים.
מחממים חמאה 1 T ו 1 t זית במחבת רוטב בגודל בינוני, להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום הירוק פרוס ומבשלים עד שהתרכך קצת, על 2 דקות.
מוסיפים את האפונה הצמד סוכר ולתת להם לבשל ללא הפרעה, עד תחילת הצבע. מערבבים את המחבת ולתת להם לבשל עוד כמה דקות. הם צריכים להיות מעט קרמל.
מוסיפים את האפונה למחבת ומבשלים כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מתבלים עם מעט מלח ופלפל לפי הטעם.
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את קנוקנות אפונה, מערבבים לשלב. הם צריכים לנבול קצת מהחום. טעם לתיבול פעם נוספת.
מפזרים מנטה ופטרוזיליה, לערבב היטב.
מגישים חם כמו צלחת בצד האביב.