קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות45
מגזין

שליו צלוי עם הפחתת בלסמי

שליו צלוי עם הפחתת בלסמי
שליו צלוי עם הפחתת בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 224 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך ציר עוף, שמן זית כתית מעולה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: שליו מזוגג תאנה-ו-בלסמי, סטייק עם רוטב בלסמי, ו ברוסקטה אבוקדו עם הפחתת בלסמי.

הוראות

1
הפשרה שליו קפוא: אם אתה עובד עם שליו קפוא, או להפשיר לילה במקרר, או למקם את החבילה בקערה גדולה לכסות עם כמה סנטימטרים של מים בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מסבך את השליו: מראש לחמם את התנור ל 500°f. מסבך את השליו עם מחרוזת המטבח.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
תנורתנור
3
חותכים אורך מחרוזת על 18 אינץ ' ארוך. לחצות את אמצע החוט על רגליו של השליו ולהביא את החוט סביב לחזית של הציפור, לוודא שהוא מחזיק את הכנפיים קרוב האגפים של הציפור. לקשור את החוט בחוזקה סביב הצוואר.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
כנפי עוףכנפי עוף
4
(Chowhound יש וידאו מעולה על איך מסבך עוף, ושלווים זהים, רק קטן יותר.)
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שליושליו
5
אפשר לשלו להגיע לטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
6
סדר שליו במחבת צלייה: לטפוח יבש שליו עם מגבות נייר. מעיל שליו עם שמן זית ומלח היטב. כאשר התנור חם, לסדר את השליו, השד בצד למעלה, במחבת קלייה קטנה. השתמש חתיכות של מקל הסלרי כדי לשמור על הציפורים זקופות בזמן שהם צולים.
מרכיבים שתצטרך
צלע סלריצלע סלרי
שמן זיתשמן זית
שליושליו
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
7
שליו צלוי: שליו צלוי במשך 10-12 דקות בתנור 260°.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר את הציפורים מהמחבת והניח בצד על צלחת לנוח במשך 10 דקות, מעוטר באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
9
הפוך הפחתת בלסמי: כמו השליו נחים, להפוך את הרוטב על ידי הצבת מחבת צלייה על מבער להגדיר לחום בינוני. זרוק את מקלות הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
צלע סלריצלע סלרי
רוטברוטב
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
10
הוסף את ציר העוף ואת deglaze המחבת על ידי גירוד כל החתיכות השחומות מהתחתית. להביא את זה לרתיחה ויוצקים לתוך סיר קטן או מחבת sauté.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
11
מוסיפים את חומץ בלסמי, מגבירים את החום לגבוה ומרתיחים לסירופ. באמצע הרתיחה, יוצקים כל מיץ שנצבר מן השליו במנוחה לתוך הרוטב. כשהרוטב מתעבה ומצפה את גב הכף, הוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
מיץמיץ
שליושליו
סירופסירופ
1
מגישים את השליו עם הרוטב טפטף על הכל.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
רוטברוטב
2
מגישים עם צד של פולנטה, או פילאף אורז.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
אורזאורז