שליו צלוי קר עם רוטב כתום מלוח
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו שליו, רוטב תפוזים מלוח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו שליו בגריל עם רוטב ברביקיו רימון-כתום וטבולי עם קינואן וקייל מגורר, שליו מתובל צלוי, ו שליו צלוי עם הפחתת בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף כל שליו עם פרוסת בייקון; מניחים כל אחד על ריבוע 12 אינץ ' של רדיד אלומיניום.
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל. להביא פינות של נייר יחד; לקפל קצוות רופפים לאטום.
מניחים מנות על גיליונות אפייה.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד שליו הוא מכרז. רדיד פתוח; שליו צלוי 6 אינץ ' מ אלמנט חימום 4 דקות או עד השחמה. מכסים ומקררים ביסודיות.
מגישים קר עם רוטב תפוזים מלוח.