שמן זית טונאן עלומה חדור טימין, לימון, בצלצלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 121 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1791 קלוריות. אם יש לך עדשים ירוקות, לימון, טונה באיכות סושי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, שמן זית עלומה טונה עם צלף ויניגרט זית, ו שמן זית-בקלה שחורה עלומה עם לימונים, צלפים ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את הטונה במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קלמנטינות, כל אחת
2
מערבבים את השמן, טימין, לימון, שום, פלפל אדום ושאלוט בסיר גדול. לחמם את השמן על חום בינוני עד שהוא מגיע 130 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
קליפות מלימון
2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
תן את הטעמים תלולים במשך 10 דקות. מחדש לבדוק את הטמפרטורה, התאמת החום, במידת הצורך. הטביעו את הטונה בנוזל ציד בלתי חוקי בשמן זית ומבשלים עד שהוא מוצק ונדיר למחצה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
קלמנטינות, כל אחת
4
הסר את הטונה מן השמן. תחתוך כל חתיכה. מסדרים את מדליוני הטונה מעל עדשים מבושלים בליווי ברוקולי מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
עדשים
קלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מגישים מתובל עם Fleur de Sel ו רטוב עם נוזל ציד בלתי חוקי שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De Sel
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6
שים את העדשים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות אותם על ידי 2 אינץ'. מתבלים את המים במלח ואז מבשלים את העדשים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד העדשים הם לעיסים, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
8
מסננים את העדשים והשמורה.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
9
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני, מעל להבה בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מוסיפים את שאלוט, שום, פלפל אדום מרוסק ורוזמרין. בישול ערבוב לעתים קרובות עד שאלוט ושום הם זהובים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צווארי עוף
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
11
מוסיפים את מחית העגבניות ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכז, כ -7 דקות. אז תוסיף את העדשים. מבשלים את העדשים ברוטב מעל להבה נמוכה מאוד עד שהם רכים לחלוטין אבל עדיין מחזיקים את הצורה שלהם, על 10 דקות.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו השמורה טינגה ריו עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.