שמן זית סלמון עלום
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכונים לרפרטואר שלך, סלמון עלום שמן זית עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון, 248 גרם שומן, ובסך הכל 2349 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם לימון, זרעי כוסברה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 85%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ארוחת ערב הערב: שמן זית–סלמון עלום, שמן זית סלמון עלום עם קנטרלים ואספרגוס, ו שמן זית-סלמון עלום עם חזרת טרייה.
הוראות
ציוד מיוחד: בד גבינה, חוט קצבים
מניחים את הארומטים-השום, הטימין, גרידת הלימון, הכוסברה ועלי הדפנה-בבד גבינה. לקשור לתוך שקית.
מוסיפים את השמן לתבנית גדולה עם צד ישר וזורקים פנימה את השקית. הביאו את התבנית לאש בינונית והניחו להתבשל במשך 15 דקות.
נותנים לסלמון להגיע לטמפרטורת החדר ומתבלים בנדיבות במלח.
מוסיפים את פילה הסלמון למחבת עם שמן הזית.
תנו לדג להתבשל בשמן במשך 15 עד 17 דקות.
מוציאים מהשמן בעזרת מרית דגים לצלחת לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הרטפורד קורט הרוסי ריבר פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט מלווים בטעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת על ידי חומציות, טאנינים משיי וגימור ארצי עדין.