קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

שמנת מטוגנת: קרמה פריטה

שמנת מטוגנת: קרמה פריטה
קרם מטוגן: Crema Fritta דורש על 33 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, שמן זית, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן), עוגות שעועית שחורה עם ביצה מטוגנת Crema אבוקדו, ו דג מטוגן טוסטדה עם קרם, סלסה ורדה וסלט כרוב.

הוראות

1
שלב את החלמונים ואת הסוכר להקציף עד החלמונים הם צהוב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
בינתיים, להביא את החלב כמעט לרתיחה, להסיר מן החום, ויוצקים חצי ממנו לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן. החזירו את תערובת הביצים והחלב למחבת עם שאר החלב והמשיכו לטאטא בתערובת הקמח / קורנפלור. מבשלים מעל חום גבוה, עכשיו ערבוב עם כף עץ, עד התערובת מתחילה להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים את גרידת הלימון ווניל, להסיר מהחום, ולאפשר להתקרר בקערה רחבה על פני השטח כי כבר להגדיר על גבי אמבט קרח. לאחר הקרם התקרר, להפוך את התערובת החוצה לתוך מחבת חמאה 9 על ידי 13 אינץ', מקום במקרר, ולאפשר להתקרר ולהתמצק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בסיר גבוה, מחממים את שמן הזית ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
חותכים את הקרם מקורר לריבועים 1 אינץ ' ומעלים את פירור הלחם ותערובת שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
6
עבודה בקבוצות, מטגנים את פודינג בשמן עד שהם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
דַק-דַק-
7
הסר עם כפית מחוררת, ולנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®