שמנת מטוגנת: קרמה פריטה
קרם מטוגן: Crema Fritta דורש על 33 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, שמן זית, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן), עוגות שעועית שחורה עם ביצה מטוגנת Crema אבוקדו, ו דג מטוגן טוסטדה עם קרם, סלסה ורדה וסלט כרוב.
הוראות
שלב את החלמונים ואת הסוכר להקציף עד החלמונים הם צהוב חיוור.
בינתיים, להביא את החלב כמעט לרתיחה, להסיר מן החום, ויוצקים חצי ממנו לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן. החזירו את תערובת הביצים והחלב למחבת עם שאר החלב והמשיכו לטאטא בתערובת הקמח / קורנפלור. מבשלים מעל חום גבוה, עכשיו ערבוב עם כף עץ, עד התערובת מתחילה להתעבות.
מערבבים את גרידת הלימון ווניל, להסיר מהחום, ולאפשר להתקרר בקערה רחבה על פני השטח כי כבר להגדיר על גבי אמבט קרח. לאחר הקרם התקרר, להפוך את התערובת החוצה לתוך מחבת חמאה 9 על ידי 13 אינץ', מקום במקרר, ולאפשר להתקרר ולהתמצק.
בסיר גבוה, מחממים את שמן הזית ל-375 מעלות F.
חותכים את הקרם מקורר לריבועים 1 אינץ ' ומעלים את פירור הלחם ותערובת שקדים.
עבודה בקבוצות, מטגנים את פודינג בשמן עד שהם חום זהוב.
הסר עם כפית מחוררת, ולנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר.