ריבועי חצי סהר נקניק וגבינה
ריבועי סהר נקניק וגבינה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ראשוני יש 97 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם נקניקיית חזיר בתפזורת קלה, גבינת שמנת, גבינת צ'דר חדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ריבועי חצי סהר נקניק וגבינה, ריבועי נקניקיות סהר, ו ריבועי סהר ברוקולי-גבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
אם משתמשים בגלילי סהר: מגלגלים 1 פחית בצק ל -2 מלבנים ארוכים.
מניחים בתבנית אפייה מזכוכית לא משומנת בגודל 13 על 9 אינץ '(3 ליטר); לחץ על הצדדים התחתונים ו -1 / 2 אינץ ' כלפי מעלה ליצירת קרום. אם משתמשים ביריעות בצק: מגלגלים 1 פחית בצק.
מניחים בתבנית אפייה מזכוכית לא משומנת בגודל 13 על 9 אינץ '(3 ליטר); לחץ על הצדדים התחתונים ו -1 / 2 אינץ ' כלפי מעלה ליצירת קרום.
במחבת 12 אינץ ' מבשלים נקניק על אש בינונית, תוך ערבוב תדיר, עד שכבר לא ורוד.
הסר נקניק מהמחבת; זרוק טפטופים. לאותה מחבת מוסיפים גבינת שמנת. מבשלים על אש נמוכה עד להמסה.
מוסיפים נקניק מבושל; מערבבים לציפוי. כפית באופן שווה על קרום בתבנית אפייה.
אם משתמשים בגלילי סהר: מגלגלים פחית בצק שנייה על משטח העבודה. לחץ ליצירת מלבן בגודל 13 על 9 אינץ'; לחץ בחוזקה על נקבים כדי לאטום. מניחים בזהירות מעל גבינה. אם משתמשים ביריעות בצק: מגלגלים פחית בצק שנייה על משטח העבודה. לחץ ליצירת מלבן בגודל 13 על 9 אינץ'. מניחים בזהירות מעל גבינה.
אופים 21 עד 26 דקות או עד להזהבה. מגניב 15 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרוסקו סיפריאני עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
סיפריאני פרוסקו
ציפריאני בליני הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבנה ויין מבעבע ברוט. הוא הומצא בשנת 1948 על ידי ג ' וזפה סיפריאני מבר הארי בוונציה והוא מוגש בכל מקום סיפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לקיים עם בראנץ ' של יום ראשון! ציפריאני בליני מציגה ניחוחות אלגנטיים, טריים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כמו אפריטיף.