קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת פודינג דובדבן מכוסה שוקולד

עוגת פודינג דובדבן מכוסה שוקולד
ניתן להכין את עוגת פודינג הדובדבן המכוסה שוקולד בערך 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 265 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. אם יש לכם דובדבנים, מים, שבבי אפיית שוקולד מריר קקאו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 18%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת דובדבנים מכוסה שוקולד, פאי פודינג דובדבן מכוסה שוקולד-פאי פייט או פרפה, ו עוגת פודינג שוקולד-דובדבן.

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים את השמנת החמוצה, השמן, החמאה והווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את הקמח, הסוכרים, הקקאו, אבקת האפייה, הקינמון והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים לתערובת השמנת החמוצה רק עד לאיחוד. מערבבים דובדבנים וצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
יוצקים לתוך 3-קו. סיר איטי מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
בקערה קטנה שלבו סוכר חום וקקאו. מערבבים במים חמים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים על הבלילה (לא מערבבים). מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד להתייצבות.
7
תן לעמוד במשך 15 דקות.
8
מגישים חם.

מרכיבים

2(חוֹרֶף)אפיית קקאואפיית קקאו2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק60% קקאו מריר שוקולד צ'יפס60% קקאו מריר שוקולד צ'יפס110אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום ארוזסוכר חום ארוז1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה, נמסהחמאה, נמסה2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)138אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דובדבנים טריים או קפואים מגולענים, מופשריםדובדבנים טריים או קפואים מגולענים, מופשרים125אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון1156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת חמוצה מופחתת שומןשמנת חמוצה מופחתת שומן0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק138אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דובדבנים מתוקים כהים מגולענים טריים או קפואים, מופשריםדובדבנים מתוקים כהים מגולענים טריים או קפואים, מופשרים2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגת פודינג עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את טייטינגר ברוט לה פרנסז ( מגנום). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-160 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.