עוגת פודינג דובדבן מכוסה שוקולד
ניתן להכין את עוגת פודינג הדובדבן המכוסה שוקולד בערך 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 265 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. אם יש לכם דובדבנים, מים, שבבי אפיית שוקולד מריר קקאו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 18%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת דובדבנים מכוסה שוקולד, פאי פודינג דובדבן מכוסה שוקולד-פאי פייט או פרפה, ו עוגת פודינג שוקולד-דובדבן.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את השמנת החמוצה, השמן, החמאה והווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב את הקמח, הסוכרים, הקקאו, אבקת האפייה, הקינמון והמלח.
מוסיפים לתערובת השמנת החמוצה רק עד לאיחוד. מערבבים דובדבנים וצ ' יפס.
יוצקים לתוך 3-קו. סיר איטי מצופה בתרסיס בישול.
בקערה קטנה שלבו סוכר חום וקקאו. מערבבים במים חמים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים על הבלילה (לא מערבבים). מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד להתייצבות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגת פודינג עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את טייטינגר ברוט לה פרנסז ( מגנום). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-160 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.