שמנת סלסה לטבול וירקות
מטבל סלסה שמנת וירקות הוא מתכון מקסיקני שמגיש 4. זה הר ד ' אובר יש 99 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו אפונת סוכר, חתוכה לפי הג'י-אייץ', השמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 36%, וזה די רע. מתכונים דומים: ירקות קלויים עם מטבל גבינת עיזים שמנת, מטבל סלסה שמנת, ו מטבל סלסה שמנת.
הוראות
מערבבים יחד סלסה ושמנת חמוצה. מגרדים את המטבל שהכנתם לקערה קטנה.
שים את הקערה הקטנה באמצע צלחת גדולה. מסדרים את הירקות מסביב למטבל ומגישים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 600 דולר.
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו קורנים וחושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.