קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין

שני סוגים של טרלי, קרקר העוגיות האיטלקי

שני סוגים של טרלי, קרקר העוגיות האיטלקי
צריך מתאבן חלב חינם? שני סוגים של טרלי, קרקר העוגיות האיטלקי יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 94 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, זרעי שומר, מים חמים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות קרקר אגוזים, עוגיות קרקר גרהם s ' mores, ו כוסות עוגיות קרקר עם ציפוי מרשמלו שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° ולהגדיר מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עבור הבצק, לשלב את הקמח ואבקת אפייה, ערבוב טוב לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
לטאטא את הביצים בקערה, ולאחר מכן לטאטא את כל החומרים הנותרים על מנת. מקפלים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש קלות לערבב. נפרדים ל-16 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
גלגל כל אחד לחבל 8 אינץ', ואז לתוך מעגל. צבטו את הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
שים שמונה על כל מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים את taralli על 30 עד 40 דקות, או עד נפוח היטב וזהב עמוק. מגניב על מדפים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
עבור הדובדבן, לשלב את כל החומרים בסיר וחום בעדינות עד פושרת.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מברשת על צמרות של עוגיות מקורר. מיד העליון עם סוכריות צבעוניות, לפני ערכות הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות צבעוניותסוכריות צבעוניות
גליל פירותגליל פירות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
10
Taralli Napoletani: עוגיות טבעת מלוחות נפוליטנית
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
11
- עושה 30 עוגיות קטנות -
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
12
עבור הבצק, יוצקים את המים לתוך קערה ולהקציף בשמרים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
להקציף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
שים את שאר החומרים בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק כמה פעמים לערבב.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מוסיפים את הנוזל ודופק שוב עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
16
תן למעבד לרוץ ברציפות במשך כ -10 שניות ללוש את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
17
הפוך את הבצק לקערה משומנת והסר בזהירות את הלהב. הפוך את הבצק כך שהחלק העליון משומן ומכסה את הקערה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
תן את הבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד בזוגות בתפזורת, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
19
לאחר שהבצק עלה, לגרד אותו מתוך הקערה על משטח עבודה מקומח קלות ולהשתמש מגרד ספסל או סכין לחתוך אותו לשני חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
מגלגלים כל פיסת בצק מתחת לכפות הידיים לאורך 15" וחותכים כל אחד ל 1 " חתיכות כדי להפוך 30 חתיכות שוות בכל
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
21
אחד בכל פעם, מגלגלים כל פיסת בצק מתחת לכפות הידיים כדי להפוך את גדיל 8". חברו את הקצוות יחד כדי ליצור מעגל, לחיצה בחוזקה כדי לאטום. קו את taralli נוצר על משטח עבודה מקומח קלות או יריעות אפייה מקומטת, לוודא שהם לא נוגעים זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
22
הגדר את מדפי התנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש עד 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
23
מלא סיר גדול (כמו זה שבו היית לבשל פסטה) 3/4 מלא במים. להביא את המים לרתיחה מתגלגלת מלאה. הגדר אחד מדפי הקירור על הכיריים (לשים מחבת מתחתיו כדי לתפוס טיפות) ליד המחבת של מים רותחים. זרוק את taralli, 6 או 8 בכל פעם לתוך המים הרותחים ולהסיר אותם עם רחפן ברגע שהם צפים אל פני השטח. סדר אותם על סנטימטר זה מזה לכל הכיוונים, על מדפים מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
SkimmerSkimmer
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
24
אופים את taralli על 30 דקות, מסתובב מן השליש העליון של התנור לשלישי התחתון, ולהיפך, באמצע האפייה. המשיכו לאפות את הטארלי עד שיהיו זהובים ופריכים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
25
הסר מהתנור וקריר לטמפרטורת החדר על מדפי הקירור שבו הם נאפו.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®