שני תפוחי אדמה בקר ועוגת סיר ירקות עם רוזמרין ביסקוויט קרום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פטריות, סלרי, עלי דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פשטידת בשר בקר עם בצק תפוחי אדמה, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו ירקות שורש ופאי פטריות עם ציפוי ביסקוויט רוזמרין.
הוראות
1
למילוי פשטידת הסיר: במחבת ברזל יצוק גדול או מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
הסר ולהניח בצד על צלחת.
4
מוסיפים בצל למחבת, מוסיפים שמן נוסף לפי הצורך, וטובלים עד למכרז-כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את הפטריות ואת הטחון במשך 5 דקות נוספות.להחזיר בשר בקר למחבת ולהוסיף את היין האדום כדי deglaze, דואג לגרד את כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת כפי שהם מציעים הרבה טעם. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 30-40 דקות, או עד בשר מכרז (אופציונלי: השתמש סיר לחץ על לחץ גבוה במשך 10 דקות).בינתיים, להכין את הרוטב. בסיר בינוני, להוסיף את החמאה ולהמיס.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אבקת זרעי אהבה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
להקציף בקמח. ואז לטאטא את החלב והמרק. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה, כ 5 דקות. תניח בצד.לחשוף ולהוסיף את הגזר, סלרי, תפוחי אדמה גזר לבן. לבשל במשך 5 דקות.
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
תוסיף את האפונה. מערבבים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
יוצקים מרכיבים לתוך תבשיל קדרה גדול העליון עם ביסקוויטים לא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
1
הסר את הבשר מתפוחי האדמה האפויים. מועך אותו במזלג או לחץ עליו דרך מעקה תפוחי אדמה. זה ייקח 1-2 תפוחי אדמה צריך לגרום בסך הכל 1/2 כוס תפוחי אדמה. בקערת ערבוב קטנה, לשלב את תפוח האדמה 1/2 כוס עם חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
להקציף עד חלקה ולהגדיר aside.In קערה בינונית, לשלב את כל המטרה או כוסמין קמח, קמח עוגה, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
קמח כוסמין
קמח עוגה
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
להקציף עד מנופה היטב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
חותכים את החמאה לתערובת הקמח באמצעות שני סכינים, בלנדר מאפה, או פומפיה גבינה. אני מעדיף להשתמש במגרדת גבינה ובחמאה קפואה מגוררת לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
פומפיה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את הרוזמרין ומערבבים לשלב.הפוך היטב במרכז תערובת הקמח ולהוסיף את תערובת תפוחי אדמה חלב חמאה. מערבבים עד בשילוב, ולאחר מכן כאשר אתה לא יכול לעורר אותו יותר, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש בעדינות עד שתוכל ליצור כדור מחוספס.לשטח את הבצק לתוך מעגל על 1/2-3/4 אינץ ' בעובי. באמצעות חותך ביסקוויט או כוס שתייה (כ 2 1/2-3" בקוטר לזמן האפייה המפורטת) התהפך, לחתוך סיבובים רבים ככל שאתה יכול. באמצעות שאריות הבצק, יוצרים מעגל נוסף באותו עובי. חזור על חיתוך עד שהשתמשת בכל הבצק.