שניצל עוף ברוטב חרדל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שניצל עוף עם רוטב חרדל. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך קציצות עוף, מרז'ורם, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היוגורט היווני רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו שניצל חזיר פחמימות נמוך עם בורבון, תפוח, רוטב חרדל, שניצל עוף ותפוחי אדמה חרדל מרוסקים, ו שניצל עוף ברוטב שמנת חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את היוגורט והחרדל בקערה עד חלקה; להפריש.
Pulse הלחם במעבד מזון עד טחון דק.
מעבירים למנה רדודה ומוסיפים את המרג ' ורם, ומלח ופלפל לפי הטעם. בצלחת רדודה נוספת, מתבלים את הקמח עם הפפריקה והאגוז מוסקט. לנצח את הביצים בצלחת שלישית. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
לדלות כל cutlet בקמח, לנער את העודף. לטבול את הביצים ולאחר מכן את פירורי הלחם, לחיצה על המעיל שני הצדדים.
מניחים על נייר קלף עד מוכן לטגן.
חום 1/8 אינץ ' של שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף 2 קציצות, בעדינות מתערבל המחבת כך השמן שוטף אותם, ומבשלים עד חום זהוב, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומתבלים במלח. חזור עם העוף שנותר, התאמת החום לפי הצורך.
מגישים את השניצל עם רוטב חרדל ורסק תפוחים,אם תרצה.