שעועית Fava Herbed עם פסטה
שעועית Fava Herbed עם פסטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פסטה בעניבת פרפר, מלח כשר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו סלט אורז חום עם תירס, פול ואפונה, פסטה סרפד עם פול, ו פסטה עם אפונה ופול (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה במי קרח. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את פול ולבשל 30 שניות.
הסר עם כפית מחוררת ולהעביר למי הקרח; תן מגניב על 5 דקות (לשמור על סיר מים רותחים).
מסננים את השעועית, ואז לקלף את עורם (הם צריכים להחליק מיד).
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים כאשר התווית מכוונת. שמור על 1 1/2 כוסות בישול מים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.
מחממים את שמן הזית, השום, ענפי נענע, גבעולי פטרוזיליה וכל אבל 2 כפות של הבצלונים במחבת גדולה מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב, עד הבצל הירוק הם רכים, 1 עד 2 דקות.
הוסף את favas ו 1 כוס של מי בישול שמורות. להביא מבשלים ומבשלים עד favas הם מכרז ואת הנוזל מופחת מעט, 8 עד 10 דקות; להשליך את השום ואת עשבי תיבול.
מוסיף את הפסטה למחבת ומבשלים, זורק עד שהוא סופג חלק מהרוטב, על 3 דקות. מערבבים בחמאה, מנטה קצוצה ופטרוזיליה, בצל ירוק שמור, ומלח ופלפל לפי הטעם.
הוסף עוד מי בישול כדי לשחרר, במידת הצורך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
טיפ: אם אתה לא יכול למצוא פול טרי, להשתמש אלה פגזים קפואים אלה עור blanch לפי ההוראות.