קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

שעועית Fava וריזוטו ירוק

שעועית Fava וריזוטו ירוק
שעועית Fava וריזוטו ירוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 637 קלוריות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא את קיו-טי. מרק עוף, גבינת פרמזן, נורת שומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אורז סושי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז בחלב שקדים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו מחזה עם אוכל או טימבייל ריזוטו שעועית Fava-Jeu de nourriture ou une timbale de risotto aux fèves, שעועית Fava וריזוטו בייקון, ו שעועית פאבה וריזוטו שומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
פנצ ' טה חומה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
להעביר מגבות נייר עם כפית מחוררת, משאיר שומן בסיר.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
סירסיר
3
בינתיים, להביא מרק ו 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, או מיקרוגל בכוס מדידה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
להפחית את החום תחת סיר גדול בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
הוסף מספיק שמן לשומן כדי להפוך 3 כפות. מערבבים בצל ירוק, שומר, אורז, מלח, ו 1/2 כפית. פלפל; לבשל, ערבוב, עד האורז הוא אטום, על 3 דקות. מערבבים במרק, 1/2 כוס בכל פעם, ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד כמעט כל המרק נספג לפני הוספת יותר, עד אורז רך לנשוך, על 20 דקות; המרקם צריך להיות רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שומרשומר
פלפלפלפל
מרקמרק
אורזאורז
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
6
הסר מהחום.
7
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שמתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים fava ירקות ומבשלים, הופכים מדי פעם עם מלקחיים, עד ירוק בהיר, נבול, ומכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
9
מקפלים fava ירקות ושעועית, 1/2 כוס גבינה, ואת pancetta לתוך ריזוטו. מערבבים בערך 1/4 כוס יותר מים חמים כדי לשחרר את המרקם. כף לתוך קערות, לטחון יותר פלפל על גבי, ומגישים עם יותר גבינה אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
גבינהגבינה
ירוקירוק
פלפלפלפל
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
* מצא בשווקים של חקלאים.
11
כיצד פגז כפול Favas:עושה 2 כוסות 30 דקות קרע 3 ק " ג. תרמילי fava*.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
12
מוסיפים שעועית מתרמילים לסיר של מים מלוחים רותחים וחוזרים לרתיחה. מבשלים רק עד שעועית רך מתחת לעור( חריץ לבדוק), 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
13
מסננים; לשטוף עם מים קרים. לקלף עור עורי על ידי קריעת שעועית פתוחה בקצוות מעוגלים ומוציאים שעועית. * מצא בחנויות מכולת מצוידות היטב ושווקי החקלאים. הפוך קדימה: כל אבל את הקילוף הסופי, עד 1 יום, מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.