שעועית Fava עם פסטו ו Cavatappi
שעועית Fava עם פסטו ו Cavatappi עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, שן שום, עגבניות ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Cavatappi עוף-פסטו עם פרמזן, 30 דקות Cavatappi עם פסטו, פטריות, ועגבניות, ו Cavatappi עם ארוגולה פסטו ועגבניות שרי.
הוראות
הסר שעועית מן התרמילים; להשליך תרמילים. לבשל שעועית במים רותחים 1 דקה.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
הסר עורות חיצוניים שעועית; להשליך עורות.
שלב בזיליקום הבא 5 מרכיבים (דרך שום) במעבד מזון; תהליך עד חלקה. עם מעבד על, לאט לשפוך שמן דרך מצנח מזון, ולעבד עד מעורבב היטב.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מערבבים תערובת פסטה ובזיליקום בקערה גדולה, משליכים למעיל.
מוסיפים שעועית ועגבניות, משליכים כדי לשלב.