שעועית אדומה צ'יפוטלה וצ' וריסו
צ'יפוטלה ושעועית אדומה צ' וריסו נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות לך לחנות ותביא בצל, צ'ילי poblano, צ' וריסו מקסיקני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו שעועית שחורה מתובלת עם צ'וריסו וקרם צ' יפוטלה, המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, ו Habas Con Chorizo (צ'וריסו ספרדי עם שעועית רחבה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול על גבוה עם שמן. כאשר הוא מעשן, להוסיף צ ' וריסו, מתפורר עם כף עץ. מערבבים לעתים קרובות עד השומן מתהפך וצ ' וריסו הוא פריך משחימים היטב.
הסר עם כפית מחוררת לצלחת.
מוסיפים בצל ו poblanos, ערבוב מעיל עם שומן. מערבבים occassionally עד בצל להפוך שקוף ו poblanos להפוך חרוך מעט סביב הקצוות.
מוסיפים שום, כמון, וצ ' יפוטלה, ומבשלים עוד דקה אחת.
כאשר תבלינים הם ארומטיים, להחזיר צ ' וריסו לסיר ולהוסיף עגבניות ושעועית (עם נוזל הבישול שלהם אם משתמשים יבשים).
מוסיפים מים כדי לא ממש לכסות שעועית, ואז מביאים לרתיחה. צמצם לרתיחה ובשל 20 עד 30 דקות או עד שהטעמים מתמזגים היטב.
מוסיפים חומץ ומלח לפי הטעם,
מגישים עם בצל אדום קצוץ דק, כוסברה, ושמנת חמוצה ליד השולחן.