קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

שעועית אפויה כוכב בודד

שעועית אפויה כוכב בודד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מולסה כוכב בודד שעועית אפויה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חרדל טחון, מלח כשר, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: כוכב בודד לשפשף יבש, צלי סיר כוכב בודד, ו תערובת כוכב בודד.

הוראות

1
מחממים הולנדי גדול על אש פתוחה.
2
מחממים את השמן ואת החמאה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוסיפים את הבייקון, שום, בצל ופלפלים ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
4
מוסיפים את שעועית פינטו, רוטב ברביקיו, סוכר חום, מולסה וחלפיניו. המשך לבשל עד שהבייקון יש השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
שעועית פינטושעועית פינטו
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
5
מוסיפים את הבירה ומפזרים מלח. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם כך התחתון לא מקל, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
צופה או אורח של המופע, אשר לא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
7
מערבבים את החומץ, מחית עגבניות, סוכר חום, כמון, אבקת שום, פלפל שחור וחרדל טחון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
מפזרים מלח ומקציפים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
9
לכסות ולהניח בצד לפני ההגשה, על 1 שעה. לאחסן בקירור, במיכל אטום, עד 2 שבועות.