קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית וגבינה Tamales

שעועית וגבינה Tamales
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tamales שעועית וגבינה. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 349 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לך קמח תירס, שעועית, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, בראנץ ' ראשון: עוף וטמאלה שעועית שחורה, ו Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את השמן למחבת קטנה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
מוציאים חצי ושומרים אותו לבצק הטמלה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
בצקבצק
6
למחבת עם הבצלים הנותרים מוסיפים את השעועית, רוטב חם, אבקת צ ' ילי ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים לשלב ומבשלים עד מחומם דרך, על 5 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט. (שמור 1 כוס למתכון עגול 2, שעועית וגבינה Chalupas.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
רוטב חריףרוטב חריף
גבינהגבינה
בצלבצל
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
בקערה גדולה לשלב את קמח התירס, 1 כפית מלח ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח תירסקמח תירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
חותכים את החמאה לתוך קמח התירס באמצעות מזלג או בלנדר מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
9
מוסיפים את המרק, קצת בכל פעם, עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
בצקבצק
10
מערבבים את הבצל השמור מבושל ושום
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
11
חותכים נייר קלף לריבועים 8 (8 על 8 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
12
מורחים 1/3 כוס של הבצק הטמלי על מרכז הנייר ולוחצים אותו קלות לעיגול. שים כף גדושה של שעועית על גבי עם כף גבינה. הביאו את 2 הפינות של הנייר בקצות המלבן כדי למלא את השעועית והגבינה בבצק הטמל. מקפלים את הפינות יחד כמה פעמים. מקפלים את הצדדים האחרים כדי לכסות את התפר ולהפוך את צד ימין למעלה. המשך תהליך זה עם הבצק הנותר ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
TamalesTamales
שעועיתשעועית
בצקבצק
13
שים סל ספינת קיטור לתוך סיר גדול ולהוסיף מספיק מים לבוא רק מתחת לסל. מכסים את הסיר ומניחים אותו על אש בינונית-נמוכה כדי להביא את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
סירסיר
14
שים את הטמאלס בסל הקיטור. מכסים ואודים את הטמאלים עד שהבצק מבושל דרך, כ 1 שעה, לבדוק אחרי 30 דקות, ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד מים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
סירסיר
15
הסר את tamales מ נייר עטיפה לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Sandhi סנפורד ובנדיקט פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 65 דולר לבקבוק.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.