שעועית חמאה עם כרוב וביצים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית חמאה עם כרוב וביצים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 497 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-270 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם זרעי טימין, חזיר מלח, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב וביצים, ביצים וכרוב, ו שעורה מחבת עם כרוב וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים שעועית עם 2 ליטרים מים קרים ומוסיפים 2 כפות מלח. מערבבים פעם לשלב ואז להפריש בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות ועד 18 שעות.
מסננים ושוטפים שעועית ומוסיפים לסיר גדול.
מוסיפים חזיר מלח( ראה הערה), מרק עוף, עלי דפנה, טימין, בצל, גזר וסלרי. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית לרתיחה חשופה ומבשלים עד שעועית מכרז לחלוטין, על 1 שעה, ציפוי עם מים לפי הצורך (שעועית צריך להיות רק לחטט את פני השטח העליון.
השליכו עלי דפנה, עלי קורנית, בצל, גזר וסלרי.
הסר חזיר ולהשליך אם תרצה או לחתוך ולהוסיף בחזרה לסיר.
מוסיפים עגבניות וקייל לסיר, מביאים לרתיחה, ומבשלים, מערבבים בעדינות מדי פעם עם כף עץ עד מעובה ונזיד, בערך 20 דקות יותר.
מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל ומגישים, ציפוי עם ביצים קשות טפטוף של שמן זית כתית מעולה. שעועית ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר במשך עד 5 ימים ישתפר עם הזמן. לחמם על ידי מיקרוגל או לערבב בעדינות על חום בינוני, הוספת נוזל לפי הצורך.