שעועית ירוקה מטוגנת עם טופו מטוגן
שעועית ירוקה מטוגנת עם טופו מטוגן דורשת בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מים, עגבניות שזיפים, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: שעועית ירוקה מוקפצת וטופו יבש חמישה תבלינים, טופו פלפל שחור ושעועית ירוקה, ו קארי אדום תאילנדי עם שעועית ירוקה וטופו.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר הלבן, רוטב סויה, יין לבן ו 1/2 כוס מרק עוף. תניח את הרוטב בצד.
ללטף את טופו יבש עם מגבות נייר, וחותכים לקוביות. מתבלים את הקוביות במלח ופלפל.
מפזרים 1 כף קורנפלור עליהם מכל הצדדים.
מחממים קצת יותר מ 1 אינץ ' של שמן במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני גבוה. אם יש לך טיגון עמוק, למלא את הרמה המומלצת, ולחמם את השמן ל 375 מעלות F (190 מעלות C). כאשר השמן חם, מוסיפים את הטופו ומטגנים עד חום זהוב מכל הצדדים. להסתובב מדי פעם.
הסר מן השמן עם כפית מחוררת, ולנקז על מגבות נייר.
במחבת נפרדת, מחממים כף אחת של שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצלים ואת השעועית הירוקה; מבשלים ומערבבים במשך 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים את העגבניות, ומבשלים עד שהם מתחילים להתפרק, על 4 דקות.
מוסיפים את נבטי הבמבוק ומערבבים כדי להתמזג.
מערבבים את הרוטב למחבת עם השעועית, ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם. אם הנוזל מתחיל להתאדות יותר מדי, מערבבים עד 1 כוס מרק עוף.
מערבבים יחד את 2 כפות הנותרים של עמילן תירס ומים עד קורנפלור הוא מומס. מערבבים את זה לתוך הרוטב במחבת. מבשלים, ערבוב בעדינות, עד שהרוטב מתבהר ומתעבה.
מוסיפים את הטופו המטוגן ומערבבים למעיל עם הרוטב.