קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית ירוקה עם עגבניות ובייקון

שעועית ירוקה עם עגבניות ובייקון
שעועית ירוקה עם עגבניות ובייקון יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש עגבניות משומר, שום, טימין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו שעועית ירוקה עם בייקון ועגבניות, שעועית ירוקה עם בייקון ועגבניות, ו שעועית ירוקה עם עגבניות ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבייקון עד השומן מתחיל לעבד: 
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2
מניחים את חתיכות הבייקון על החלק התחתון של סיר גדול, עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
חום על חום בינוני במשך כמה דקות עד שומן בייקון מתחיל לעבד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
4
מוסיפים בצל, ואז שום: 
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את הבצלים הקצוצים לבייקון. מבשלים כמה דקות עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
6
מוסיפים את השום (אם משתמשים) ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
מסננים כל עודף שומן.
1
מוסיפים את השעועית הירוקה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את כל, קלופים, עגבניות משומר ומיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
3
הוסף ענף של טימין לסיר (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מפזרים מלח, פלפל, קאיין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
כיסוי ומבשלים: לכסות את הסיר ולהוריד את החום נמוך. מבשלים במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד השעועית מבושלים דרך ומכרז, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הוראות בישול איטיות אם אתה רוצה להשתמש בבישול איטי עבור שלב 4, אתה יכול בקלות לעשות זאת. פשוט לשים את הבייקון מבושל ובצל מהשלבים 1 ו -2, ואת השעועית, עגבניות ותבלינים לתוך סיר איטי ומבשלים גבוה במשך 2 עד 3 שעות, בהתאם לבישול האיטי שלך, עד השעועית הם מכרז לחלוטין והעגבניות נשברו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
לשרת!