שעועית ירוקה עם פטריות ומרווה
שעועית ירוקה עם פטריות ומרווה היא ללא גלוטן מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חמאה, שמן זית, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שעועית ירוקה עם מרווה ופנצ'טה, שעועית ירוקה עם מרווה מושחרת ואגוזי לוז, ו שעועית ירוקה צלויה עם מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית במים מומלחים רותחים 10 עד 12 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז ולהניח בצד.
ממיסים חמאה עם שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים מרווה, ומטגנים 1 דקה או עד ירוק פריך וכהה.
הסר עם כף מחורצת, ולהניח בצד.
מוסיפים פטריות ושום למחבת; מטוגנים 2 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מוסיף שעועית ירוקה, זורק לשלב. מערבבים במרק הבא 4 מרכיבים; לבשל 5 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים מרווה רק לפני ההגשה.