קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

שעועית ירוקה עם שמן זית כתום

שעועית ירוקה עם שמן זית כתום
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, שעועית ירוקה זית שקדים, ו פילה בקלה עם סלסה זית כתומה וסדוקה.

הוראות

1
מניחים שעועית ירוקה בסל קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים ומכסים. מבשלים עד השעועית הם מכרז אבל עדיין מוצק, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
2
לנקז, ולשמור על חם.
3
בינתיים, מערבבים יחד שמן זית ו 1 כפות רצועות גרידה כתומות במחבת גדולה על חום בינוני-נמוך. מבשלים ומערבבים עד שמן הזית כבר חדור עם הטעם של גרידת התפוז, על 2 דקות. תשליך רצועות גרידה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מטילים שעועית ירוקה מנוקזת עם שמן זית בטעמים ומלח כשר על אש בינונית עד שהפולים חמים ומצופים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מניחים על צלחת מנה ומפזרים הנותרים 1 כפית גרידה כתום לקשט.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה