שעועית לבנה וסלט פלפל אדום עם רוטב אגוז אורן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שעועית לבנה וסלט פלפל אדום עם רוטב אגוז אורן. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם מלח, זיתים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט פלפל אדום קלוי עם רוטב בייקון וצנוברים, ארוחת ערב: סלט פלפל אדום קלוי עם רוטב בייקון וצנוברים, ו שעועית לבנה-סלט פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לכסות את השעועית בנדיבות עם מים.
מוסיפים 1 שן שום ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה עד השעועית הם כמעט מכרז, על 1 שעה ו 45 דקות.
הוסף 1 1/2 כפיות מלח ומבשלים עד השעועית הם מכרז, על 20 דקות יותר. למדוד ולהזמין 1/4 כוס של שעועית בישול נוזלי.
בינתיים, מחממים את המטגן. לשטח את הפלפלים האדומים עם הידיים שלך מברשת את העורות עם שמן; לסדר את צד העור על תבנית אפייה. מטגנים 5 סנטימטרים מהחום במשך כ 8 דקות, או עד העורות הם שלפוחיות חרוך במקומות.
להעביר את הפלפלים לצלחת ולערום אותם קיטור וקריר.
הסר את עורות לחתוך את הפלפלים לאורכו לרצועות 1 אינץ'.
בקערה רדודה, יוצקים את המים על הלחם ומניחים בצד במשך 5 דקות. קוצצים גס את שן השום הנותרת 1. במעבד מזון, לשלב את הלחם עם שום, צנוברים, מיץ לימון, שמן זית ו 1/4 מלח כפית.
הוסף את שמור 1/4 כוס של שעועית חמה בישול נוזלי פירה עד הרוטב חלק.
מסננים את השעועית ביסודיות.
מוסיפים אותם לרוטב יחד עם 2 כפות של פטרוזיליה; מקפלים אותם לתוך הרוטב. מתבלים במלח ופלפל.
מקשטים עם פלפלים אדומים, זיתים ואת הנותרים 1 כף פטרוזיליה ומגישים.