קושיקשה
מוכן ב38 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

שעועית לבנה מהירה, אספרגוס וקסולה פטריות

שעועית לבנה מהירה, אספרגוס וקסולה פטריות
שעועית לבנה מהירה, אספרגוס, וקסולה פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן רג'יאנו, שאלוט, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. מתכונים דומים: שעועית לבנה ?קאסולט, נקניק ברווז וקסולה שעועית לבנה, ו טימין - ריחני שעועית לבנה קסולה.

הוראות

1
להביא 5 כוסות מים לרתיחה במחבת נירוסטה גדולה, ולהוסיף אספרגוס למחבת. מכסים ומבשלים 2 דקות; ניקוז. לשטוף אספרגוס עם מים קרים; לנקז היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף 1 כף שמן, מתערבל מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
4
מוסיפים פטריות, בצלצלים ושום; מטוגנים 8 דקות או עד פטריות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים יין; מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל מתאדה. מערבבים במרק, מרז ' ורם, ושעועית; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 12 דקות או עד עבה שעועית הם מאוד רך. מוסיפים פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מרז ' ורםמרז ' ורם
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מניחים לחם צרפתי וחמאה במעבד מזון, ואת הדופק עד פירורים גס טופס.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן וגבינה לפירורי לחם גס; דופק עד בשילוב. מערבבים אספרגוס לתוך תערובת שעועית; מפזרים תערובת פירורי לחם גס באופן שווה על תערובת שעועית. צלייה 3 דקות או עד פירורים הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דַק-דַק-