שעועית לבנה עם פנצ'טה ומרווה
שעועית לבנה עם פנקטן ומרווה היא חלב חינם מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, קמח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-15 דקות. נסו שעועית ירוקה עם מרווה ופנצ'טה, Pancetta-הודו מרווה עם רוטב Pancetta-מרווה, ו שעועית לבנה עם פרושוטו ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השעועית המיובשת בקערה גדולה ומכסה במים קרים. להשרות את השעועית לילה במקרר.
מסננים את השעועית הספוגה, מניחים אותם בסיר גדול ומכסים במים קרים מתוקים.
שים את השעועית מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. לזרוק את עלי המפרץ ושום. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 11/2 שעות עד מכרז.
מסננים את השעועית המבושלת ומפרשים אותם על מחבת כדי להתקרר מעט.
שים על 1/2 כוס קמח במגש רדוד מתבלים אותו עם מלח ופלפל; לערבב עם מזלג להפיץ באופן שווה. לזרוק את השעועית בקמח מתובל מעיל לחלוטין.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה מעיל עם השמן. כאשר השמן חם, להוסיף את pancetta, ומטגנים במשך כמה דקות כדי לפרוס אותו. לזרוק את עלי מרווה ומטגנים במשך כ 1 דקה.
הסר את pancetta ומרווה לכמה מגבות נייר; עכשיו יש לך בסיס טעם. לנער את עודף קמח מן השעועית ולשים אותם במחבת בשכבה אחת. מטגנים את השעועית במשך 10 דקות טובות כדי ליצור קרום זהוב על החלק החיצוני של השעועית, זורק לבשל את שני הצדדים.
להחזיר את pancetta ומרווה מטוגן למחבת, מערבבים הכל יחד, ומגישים.