קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

שעועית לבנה צ'ילי

שעועית לבנה צ'ילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי שעועית לבנה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 273 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לך לחנות ותביא את מאסה הרינה, אורגנו, פלפל חלפיניו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו שעועית לבנה צ'ילי, שעועית לבנה צ'ילי, ו שעועית לבנה צ'ילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים את השעועית ולשים אותם לתוך סיר לחץ, crockpot, או סיר צ ' ילי גדול.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
1
להוסיף כמה צביטות של סודה לשתיה כדי להאיץ את הקרמליזציה.)
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
2
מוסיפים את הבצל לשעועית. לבישול בלחץ: לאטום את התנור ולהביא ללחץ גבוה. להפחית את החום ולבשל במשך 10 דקות בלחץ גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
הסר מהחום ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי. בדוק כדי לוודא שעועית רכה, ואם הם לא, לחזור ללחץ גבוה לעוד דקה. לאחר השעועית רכה, מוסיפים את המלח והעגבניות ואת הטעם לתיבול. במידת הצורך, להוסיף עוד כמון, פלפל, אבקת צ ' ילי. מבשלים על אש נמוכה לפחות 20 דקות. רק לפני ההגשה, להוסיף masa harina; מערבבים היטב ומבשלים לפחות 5 דקות כדי להתעבות. עבור crockpot: לבשל עד שעועית הם רכים לחלוטין, על גבוה לפחות 6 שעות או על נמוך לפחות 8 שעות (crockpots להשתנות, כך להתאים פעמים לפי הצורך).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מוסיפים את המלח והעגבניות, בודקים תבלינים ומבשלים לפחות עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מוסיפים את מאסה ומבשלים עוד 10 דקות. עבור הכיריים: לכסות ולבשל על אש נמוכה עד שעועית מכרז לחלוטין, על 1 1/2 שעות, הוספת מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6
מוסיפים את המלח והעגבניות, בודקים את התבלינים ומבשלים לפחות 20 דקות. רק לפני ההגשה, להוסיף masa harina, אם יש צורך לעבות; מערבבים היטב ומבשלים לפחות 5 דקות. * כדי להשרות שעועית מהירה בסיר הלחץ, לכסות עם שני סנטימטרים של מים ולהביא ללחץ גבוה. מבשלים בלחץ גבוה במשך 1 דקה, להסיר מהחום, ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי לפני ניקוז ושימוש שעועית. כדי להשרות במהירות ללא סיר לחץ, לכסות שעועית עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה. להרתיח לרגע אחד. לכסות ולתת לעמוד 1 שעה לפני ניקוז ושימוש שעועית.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Poema קאווה ברוט עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Poema Cava Brut
Poema Cava Brut
ניחוחות תוססים של אפרסקים בשלים, אגסים ולחם קלוי עם רמז של תבלין למלא את האף. החיך יבש עם מרקם עשיר וקרמי. שכבות של טעם כוללות קליפת תפוז ותבלינים שנמשכת דרך גימור אלגנטי.