שעועית לבנה שמנת ומרק צ'וריסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 757 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך עלה דפנה, גזר, קורנית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק שעועית לבנה שמנת, ברוקולי שמנת-מרק שעועית לבנה, ו שעועית לבנה שמנת ומרק בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שעועית בסיר גדול כבד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף מספיק מים למחבת כדי לכסות שעועית על ידי 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תן לשעועית להיספג בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
מסננים ושוטפים את השעועית; לחזור לאותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
להוסיף 8 כוסות מים, 1 כף שמן, שן שום ניפוץ, רוזמרין, עלה דפנה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי חלקי, ומבשלים עד שעועית הם רק במכרז, 1 עד 11/2 שעות. מתבלים לפי הטעם במלח. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. מגניב מעט, לכסות, וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מסננים שעועית, שומר נוזל בישול. להשליך רוזמרין sprig ו עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים בצל, גזר וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
9
מפזרים מלח ופלפל. Sauté עד ירקות מתחילים לרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
10
להוסיף שום קצוץ 1 כפית טימין; sauté 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום
11
הוסף 2 כוסות שמורות שעועית בישול נוזלי, 4 כוסות מרק עוף, שעועית. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני ומבשלים שנחשפו עד שהירקות רכים, כ -25 דקות. מרק מגניב 10 דקות. בינתיים, צ ' וריסו sauté במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה עד מבושל דרך, לשבור גושים עם גב של כף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
13
באמצעות כף מחוררת, להסיר 1 1/2 כוסות שעועית תערובת מן המרק; מילואים. עבודה בקבוצות, פירה נשאר מרק בבלנדר עד חלקה. תחזיר מחית לחשיש. מערבבים בתערובת שעועית מלאה שמורה, נשאר 1 1/2 כפיות טימין, צ ' וריסו, ושמנת. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת חשפה עד קור. לכסות ולשמור מקורר.) Rewarm מרק על חום בינוני, דליל עם יותר מרק אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים מרק בין קערות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה