שעועית מעושנת, בייקון & אפיית לחם ביצה
שעועית מעושנת, בייקון & אפיית לחם ביצה דורש מסביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פחיות שעועית שעועית, סוכר muscovado, רוטב ווסטרשייר, וחומץ יין. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כרישה & אפיית לחם ביצה עגבניות, אפיית שלוש שעועית מעושנת, ו אפיית שעועית מעושנת שלוש.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
הפוך את השעועית לתבנית אפייה גדולה עם פסאטה, פפריקה, חומץ, סוכר ורוטב ווסטרשייר. עונה ומערבבים היטב. לפזר את lardons מעל, לכסות בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
מוציאים את השעועית מהתנור, מורידים את נייר הכסף ומערבבים היטב. חזור לתנור, חשוף, במשך 10 דקות כדי לפרוס את הבייקון. עכשיו אתה יכול לקרר ולקרר את השעועית עד 2 ימים, או להקפיא עד 3 חודשים. רק להפשיר ולהתחמם דרך לפני שתמשיך.
לטאטא את הביצים וחלב עם קצת תיבול. טובלים את משולשי הלחם בתערובת הביצים, ואז משכבים אותם על פני השעועית.
יוצקים את שאר הביצה על הלחם ומבשלים 20 דקות, או עד הלחם הוא נפוח וזהב.