שעועית פאבה וארטישוק: האהוב על קרציופי אל טגאם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז תנו שעועית פאבה וארטישוק: נסו את קרציופי אל טגאמה. מתכון זה מכין 4 מנות עם 489 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, בצל, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 91%. מתכונים דומים: שעועית פאבה עם בצל אדום ונענע (מועדף קון ציפולה רוסאן ומנטה ), ארטישוק מטוגן ושעועית פאבה, ו אגינארס לי קוקיה (ארטישוקים ושעועית פאבה).
הוראות
סוחטים את המיץ מחצי הלימון לקערת מים גדולה מספיק כדי להחזיק את הארטישוקים. חתוך את הארטישוקים ללבבות, משפשף את המשטחים החתוכים בחצי הלימון כדי למנוע מהם להשחים.
מסירים את החנק, חותכים את הארטישוקים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ואז זורקים את הפרוסות למים המחומצים.
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את הבצל והשום. מזיעים את הירקות בשמן עד שהם רכים ופשוט חומים זהובים.
מוסיפים את שעועית הפאבה ומערבבים לערבוב טוב.
מסננים את פרוסות הארטישוק ואז מוסיפים לתבנית עם הפאבות.
מוסיפים 1/2 כוס מים ומגבירים את האש מתחת לתבנית כך שהנוזל ירתח. מבשלים עד שהירקות רכים, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מייד.