שעועית קפואה כבושה
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שעועית קפואה כבושה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 8 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-250 מנות. גשו לסופר וקנו שמיר, שיני שום, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו תפוח אדמה מקורר וסלט מלפפון חמוץ, שעועית ירוקה קפואה, ו שעועית ירוקה קפואה (מתכונים דומים).
הוראות
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
בעוד צנצנות רותחים, לשטוף שעועית, קצוות גזע לקצץ, לחתוך לאורכים 4 אינץ'.
שלב חומץ, מלח, פלפל אדום כתוש, ו 2 כוסות מים 3 qt. סיר נירוסטה. מביאים לרתיחה.
מקום 2 שמיר sprigs ו 1 שן שום בכל צנצנת חמה. לארוז שעועית שלמה בחוזקה בצנצנות. כיסוי עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 5 דקות.
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.