קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות250
ציון בריאות0
מגזין

שעועית קפואה כבושה

שעועית קפואה כבושה
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שעועית קפואה כבושה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 8 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-250 מנות. גשו לסופר וקנו שמיר, שיני שום, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו תפוח אדמה מקורר וסלט מלפפון חמוץ, שעועית ירוקה קפואה, ו שעועית ירוקה קפואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
2
בעוד צנצנות רותחים, לשטוף שעועית, קצוות גזע לקצץ, לחתוך לאורכים 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
שלב חומץ, מלח, פלפל אדום כתוש, ו 2 כוסות מים 3 qt. סיר נירוסטה. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
מקום 2 שמיר sprigs ו 1 שן שום בכל צנצנת חמה. לארוז שעועית שלמה בחוזקה בצנצנות. כיסוי עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
5
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח