תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית של בוש השראה & סטייק פינטו מרק הכופתה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 147 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו מחית עגבניות, שמן canolan, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שעועית פינטו / מרק חזיר, מרק שעועית פינטו של פפסיטו, ו מרק שעועית פינטו מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור כופתאות: בסיר בגודל בינוני מעל חום בינוני גבוה לשפוך 1 כפית שמן קנולה. ברגע חם, להוסיף תירס. מערבבים ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים חלב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
תן להתבשל במשך 1 דקה. כבה תנור, להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
מניחים חמאה, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית; לאפשר תערובת לעלות לטמפרטורת החדר. לאחר מכן השתמש מצורף ההנעה עבור מערבל חשמלי או מערבל יד כדי שוט.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים תירס מקורר / תערובת חלב לקערה ומתמזגים עם חמאה, אבקת אפייה ותערובת מלח. באמצעות מיקסר על מהירות איטית, בהדרגה להוסיף קמח תירס וקמח עד התערובת יוצרת לבצק, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר בצק ממיקסר, למקם על הדלפק נקי. ללוש בצק עד רך, לא צריך להיות דביק או יבש. לעטוף בצק פלסטיק במקום במקרר. עבור סטייק: סטייק העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מניחים סיר רחב על חום בינוני; מוסיפים 2 כפיות שמן קנולה. לאחר ערפל מתחיל לעלות מן הסיר, להשתמש מלקחיים כדי למקם בזהירות סטייק לתוך סיר. לטגן עד חום זהוב עמוק. באמצעות מלקחיים להסיר סטייק, להפריש על צלחת כדי להתקרר. למרק: לשמור על תנור על.
הסר בצק כופתה מהמקרר, להתיר פלסטיק. משוך את חתיכות שיש בגודל גדול. אחד בכל פעם, להחזיק חתיכת בצק בכף היד שלך ולהשתמש האגודל שלך כדי ללחוץ על הבצק לצורת סירה. לאחר כל נעשים, להביא בסיס מרק לרתיחה ולאחר מכן למקם כופתאות לתוך סיר. מכסים במכסה, מבשלים 10 דקות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.