שעועית של בוש השראה & Pinto סטייק מרק הכופתה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית של בוש השראה & סטייק פינטו מרק הכופתה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 147 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו מחית עגבניות, שמן canolan, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שעועית פינטו / מרק חזיר, מרק שעועית פינטו של פפסיטו, ו מרק שעועית פינטו מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
עבור כופתאות: בסיר בגודל בינוני מעל חום בינוני גבוה לשפוך 1 כפית שמן קנולה. ברגע חם, להוסיף תירס. מערבבים ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות.
יוצקים חלב ומביאים לרתיחה.
תן להתבשל במשך 1 דקה. כבה תנור, להפריש להתקרר.
מניחים חמאה, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית; לאפשר תערובת לעלות לטמפרטורת החדר. לאחר מכן השתמש מצורף ההנעה עבור מערבל חשמלי או מערבל יד כדי שוט.
מוסיפים תירס מקורר / תערובת חלב לקערה ומתמזגים עם חמאה, אבקת אפייה ותערובת מלח. באמצעות מיקסר על מהירות איטית, בהדרגה להוסיף קמח תירס וקמח עד התערובת יוצרת לבצק, כ 3 דקות.
הסר בצק ממיקסר, למקם על הדלפק נקי. ללוש בצק עד רך, לא צריך להיות דביק או יבש. לעטוף בצק פלסטיק במקום במקרר. עבור סטייק: סטייק העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים סיר רחב על חום בינוני; מוסיפים 2 כפיות שמן קנולה. לאחר ערפל מתחיל לעלות מן הסיר, להשתמש מלקחיים כדי למקם בזהירות סטייק לתוך סיר. לטגן עד חום זהוב עמוק. באמצעות מלקחיים להסיר סטייק, להפריש על צלחת כדי להתקרר. למרק: לשמור על תנור על.
מניחים בצל, שום, צ ' ילי וכמון באותו סיר המשמש סטייק, מערבבים מדי פעם במשך 5 דקות או עד החומרים הם חום זהוב.
יוצקים מרק בשר בקר, מים מחית עגבניות, מביאים לרתיחה. מכסה סיר עם מכסה, להפוך את החום למטה ומבשלים במשך 20 דקות. לכבות תנור, להפריש להתקרר.
יוצקים בסיס מרק מקורר לתוך בלנדר, מחית מרכיבים עד חלקה. לאחר חלקה, לשפוך בסיס מרק בחזרה לתוך סיר, להוסיף שעועית פינטו. תניח בצד.
הסר בצק כופתה מהמקרר, להתיר פלסטיק. משוך את חתיכות שיש בגודל גדול. אחד בכל פעם, להחזיק חתיכת בצק בכף היד שלך ולהשתמש האגודל שלך כדי ללחוץ על הבצק לצורת סירה. לאחר כל נעשים, להביא בסיס מרק לרתיחה ולאחר מכן למקם כופתאות לתוך סיר. מכסים במכסה, מבשלים 10 דקות.
מוסיפים סטייק, מיץ ליים, מלח וכופתאות לסיר ומביאים מרק לרתיחה. כבה את התנור. מרק מצקת לתוך קערות; לשרת אפילו כמויות של סטייק, שעועית וכופתאות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.