תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית של בוש השראה & סטייק פינטו מרק הכופתה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 147 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו מחית עגבניות, שמן canolan, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שעועית פינטו / מרק חזיר, מרק שעועית פינטו של פפסיטו, ו מרק שעועית פינטו מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור כופתאות: בסיר בגודל בינוני מעל חום בינוני גבוה לשפוך 1 כפית שמן קנולה. ברגע חם, להוסיף תירס. מערבבים ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
יוצקים חלב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
תן להתבשל במשך 1 דקה. כבה תנור, להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
מניחים חמאה, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית; לאפשר תערובת לעלות לטמפרטורת החדר. לאחר מכן השתמש מצורף ההנעה עבור מערבל חשמלי או מערבל יד כדי שוט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מוסיפים תירס מקורר / תערובת חלב לקערה ומתמזגים עם חמאה, אבקת אפייה ותערובת מלח. באמצעות מיקסר על מהירות איטית, בהדרגה להוסיף קמח תירס וקמח עד התערובת יוצרת לבצק, כ 3 דקות.
הסר בצק ממיקסר, למקם על הדלפק נקי. ללוש בצק עד רך, לא צריך להיות דביק או יבש. לעטוף בצק פלסטיק במקום במקרר. עבור סטייק: סטייק העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מניחים סיר רחב על חום בינוני; מוסיפים 2 כפיות שמן קנולה. לאחר ערפל מתחיל לעלות מן הסיר, להשתמש מלקחיים כדי למקם בזהירות סטייק לתוך סיר. לטגן עד חום זהוב עמוק. באמצעות מלקחיים להסיר סטייק, להפריש על צלחת כדי להתקרר. למרק: לשמור על תנור על.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזיר
8
מניחים בצל, שום, צ ' ילי וכמון באותו סיר המשמש סטייק, מערבבים מדי פעם במשך 5 דקות או עד החומרים הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
9
יוצקים מרק בשר בקר, מים מחית עגבניות, מביאים לרתיחה. מכסה סיר עם מכסה, להפוך את החום למטה ומבשלים במשך 20 דקות. לכבות תנור, להפריש להתקרר.
יוצקים בסיס מרק מקורר לתוך בלנדר, מחית מרכיבים עד חלקה. לאחר חלקה, לשפוך בסיס מרק בחזרה לתוך סיר, להוסיף שעועית פינטו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטו
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזיר
11
הסר בצק כופתה מהמקרר, להתיר פלסטיק. משוך את חתיכות שיש בגודל גדול. אחד בכל פעם, להחזיק חתיכת בצק בכף היד שלך ולהשתמש האגודל שלך כדי ללחוץ על הבצק לצורת סירה. לאחר כל נעשים, להביא בסיס מרק לרתיחה ולאחר מכן למקם כופתאות לתוך סיר. מכסים במכסה, מבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
12
מוסיפים סטייק, מיץ ליים, מלח וכופתאות לסיר ומביאים מרק לרתיחה. כבה את התנור. מרק מצקת לתוך קערות; לשרת אפילו כמויות של סטייק, שעועית וכופתאות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
תוספות, אופציונלי
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.