שעורה-סלט סלמון עם ויניגרט ארוגולה
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סלט סלמון שעורה עם ויניגרט ארוגולה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם שעורה מהירה בישול, מים, גבינת פטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השעורה בישול מהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אגוזי לוז, שעורה ועוגיות קקאו כקינוח. נסו סלט סלמון וארוגולה עם ויניגרט דיז'ון, סלמון פריך וסלט ארוגולה עם ויניגרט גזר-ג'ינג'ר, ו סלט אגוז ארוגולה סלמון קצוץ עם דבש ויניגרט ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים את השעורה; מכסים, מפחיתים חום ומבשלים במשך 15 דקות או עד למכרז.
הסר מהחום; תן לעמוד במשך 5 דקות. כף שעורה לתוך קערה. מגניב לגמרי.
מפזרים דגים עם 1/8 מלח כפית.
מניחים את הדגים במחבת nonstick קטנה מצופה ספריי בישול על חום בינוני; לבשל 6 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר דגים מחבת; מגניב לחלוטין. להיפטר מהעור.
חותכים דגים לחתיכות 1 אינץ'; להוסיף שעורה בקערה.
מניחים את המלח הנותר, ארוגולה, ואת 4 המרכיבים הבאים (ארוגולה דרך שום כתוש) בבלנדר, ולעבד עד חלקה, מגרד את הצדדים של בלנדר.
יוצקים ויניגרט ארוגולה מעל שעורה ודגים; להוסיף גבינה. לזרוק בעדינות לשלב. כיסוי וצינה.