המתכון שפמנון אינדיאני עם צנוברים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-29 דקות. מתכון זה מספק 13 מנות. עם 282 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, כמון טחון, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: צלחת באפלו אינדיאנית, פודינג לחם אינדיאני, ו מרק פקאן אינדיאני.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים צנוברים על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך כ 5 דקות או עד חום זהוב.מגניב.לטחון 1/4 כוס צנוברים ושמורה הנותרים לקישוט.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.