לטבול פילה שפמנון 1 לתוך תערובת ביצה, לתת עודפי לטפטף, ואז לדלות במלח למעיל ולהעביר למגש מרופד נייר שעווה. מעיל שנותר פילה באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים תנור ל 149°.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
קרקרים מלוחים
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
3
שמן חום בסיר כבד 4 עד 5 ליטר (רצוי ברזל יצוק) על חום גבוה עד שהוא רושם 182° על מדחום. בזהירות להוריד פילה 1 לתוך שמן (טמפרטורה של שמן יירד ל340), ואז מטגנים עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
העברת פילה עם מרית מחוררת למדף להגדיר על מגבות נייר כדי לנקז בקצרה, ולאחר מכן להעביר למחבת אפייה רדודה ולשמור חם בתנור. מטגנים שאריות פילה באותו אופן, ומחזירים שמן ל-360°F בכל פעם.
Transfer fillet with a slotted spatula to a rack set over paper towels to drain briefly, then transfer to a shallow baking pan and keep hot in oven. Fry remaining fillets in same manner, returning oil to 182° each time.