לטבול פילה שפמנון 1 לתוך תערובת ביצה, לתת עודפי לטפטף, ואז לדלות במלח למעיל ולהעביר למגש מרופד נייר שעווה. מעיל שנותר פילה באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים תנור ל 149°.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
קרקרים מלוחים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
שמן חום בסיר כבד 4 עד 5 ליטר (רצוי ברזל יצוק) על חום גבוה עד שהוא רושם 182° על מדחום. בזהירות להוריד פילה 1 לתוך שמן (טמפרטורה של שמן יירד ל340), ואז מטגנים עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
העברת פילה עם מרית מחוררת למדף להגדיר על מגבות נייר כדי לנקז בקצרה, ולאחר מכן להעביר למחבת אפייה רדודה ולשמור חם בתנור. מטגנים שאריות פילה באותו אופן, ומחזירים שמן ל-360°F בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
Transfer fillet with a slotted spatula to a rack set over paper towels to drain briefly, then transfer to a shallow baking pan and keep hot in oven. Fry remaining fillets in same manner, returning oil to 182° each time.