שמן חום בסיר כבד 4 עד 5 ליטר (רצוי ברזל יצוק) על חום גבוה עד שהוא רושם 182° על מדחום. בזהירות להוריד פילה 1 לתוך שמן (טמפרטורה של שמן יירד ל340), ואז מטגנים עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
4
העברת פילה עם מרית מחוררת למדף להגדיר על מגבות נייר כדי לנקז בקצרה, ולאחר מכן להעביר למחבת אפייה רדודה ולשמור חם בתנור. מטגנים שאריות פילה באותו אופן, ומחזירים שמן ל-360°F בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזיר
5
Transfer fillet with a slotted spatula to a rack set over paper towels to drain briefly, then transfer to a shallow baking pan and keep hot in oven. Fry remaining fillets in same manner, returning oil to 182° each time.