שפמנון חריף "מטוגן" עם קרם לימון
שפמנון חריף "מטוגן" עם קרם לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, אבקת שום, garnishes: כתום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: שפמנון חריף מטוגן בתנור, שפמנון מטוגן במחבת עם גרימולטה פיקנטית פקאן, ו שפמנון מטוגן עם לימון ורוזמרין.
הוראות
מפזרים שפמנון באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. תניח בצד.
שלב פירורי לחם, נשאר 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית אבקת שום, ו 1/4 כפית פלפל אדום בקערה רדודה.
להקציף חלבונים ביצה בקערה רדודה עד מקציף. מטבל פילה בחלבון ביצה, ודלות בתערובת פירורי לחם.
מסדרים פילה על מתלה חוט מצופה ספריי בישול במחבת ג 'לירול מצופה רדיד אלומיניום 15-x 10 אינץ'. (אין לחפוף פילה.) קל פילה מעייל באופן שווה משני הצדדים עם ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 25 עד 30 דקות או עד דגים זהובים חום.
* 1 פירורי לחם יבשים כוס יכול להיות מוחלף עבור פירורי לחם panko.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו