שפמנון לימון חריף
שפמנון לימון חריף יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 465 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח, חמוצים שמיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכונים דומים: כריכי שפמנון מאובקים מקמח תירס עם סלט חריף, פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון.
הוראות
בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את מיץ הלימון, השום, המלח והאורגנו; הוסף פילה. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר עבור 30-60 דקות, הפיכת כמה פעמים.
מסננים וזורקים את המרינדה. בקערה רדודה שלבו קמח תירס וקמח. מצפים פילה בתערובת קמח תירס. במחבת מבשלים פילה בשמן וחמאה במשך 5 דקות מכל צד או עד להזהבה ודגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
בינתיים, לרוטב טרטר, בקערה, שלבו את המיונז, המלפפון החמוץ, הבצל והשמיר.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
ניתן לשלב שפמנון עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות בודגן אניילו 006 פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![בודגה אנילו 006 פינו נואר]()
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.