שפמנון מטוגן במחבת מהיר
שפמנון מטוגן במחבת מהיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תערובת אפייה, שמן צמחי, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן במחבת, שפמנון מטוגן, ו שפמנון מטוגן.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה רדודה.
פילה שפמנון פאט יבש עם מגבות נייר; מברשת שני הצדדים של כל פילה באופן שווה עם רוטב החווה. לדלות בתערובת קמח תירס; לחץ קלות תערובת קמח תירס על פילה.
מבשלים שפמנון בשמן צמחי חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 עד 5 דקות בכל צד או עד דגים רק פתיתים עם מזלג.
מגישים מיד עם טריזי לימון.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Bisquick לתערובת אפייה לכל מטרה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.