שפמנון מתובל מתון של ג'ים
אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, שפמנון מתובל מתובל של ג'ים עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן ופסקטרי שכדאי לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 298 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם חלב, אבקת שום, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63% , שהוא מוצק. רוטב בוטנים חריף (או עדין) , גבינת פימיאנטו ביתית של דרו - חריפה או עדינה , ואורז בסמטי ללא גלוטן - הודי (קל או חריף) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים בצלחת קמח תירס, פפריקה, אבקת בצל, אבקת שום ופלפל קאיין.
טורפים חלב וביצים יחד בקערה. טובלים פילה שפמנון בתערובת חלב, ואז מהדקים בעדינות פילה לתוך תערובת קמח תירס, מצפים את שני הצדדים. מנערים את עודפי הלחם.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה; מטגנים את השפמנון במחבת בשמן חם עד שהדג זהוב ומתקלף בקלות בעזרת מזלג, כ-4 דקות לכל צד.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.