שפמנון פרמזן
שפמנון פרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 445 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח, פפריקה, פירורי לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו שפמנון פרמזן, שפמנון פרמזן, ו שפמנון פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים, אם תרצה, פטרוזיליה אורגנו. לטבול שפמנון בחמאה; לדלות בתערובת פירורי לחם, ומניחים על נייר קלף מצופה תבנית אפייה.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו