שפמנון רנצ'רו
אם יש לכם מלח, שמן בישול, שבבי טורטייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב Ranchero, רוטב ראנצ'רו, ו תירס Ranchero.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון בישול עם רדיד אלומיניום לרסס קלות עם ספריי בישול.
בצלחת רדודה, מערבבים יחד שבבי כתוש, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל.
בקערה אחרת, מערבבים ביצה ושמן. לטבול שפמנון בתערובת ביצה ושמן, ואז לדלות בתערובת צ ' יפס.
מניחים שפמנון על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף, ומפזרים כל תערובת שבב שאריות על השפמנון.
אופים בתנור שחומם מראש עד שפמנון הוא קשקשי ולבן באמצע, 10 עד 12 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.