קושיבינוני
מוכן ב42 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

שפמנון רנצ'רו

שפמנון רנצ'רו
אם יש לכם מלח, שמן בישול, שבבי טורטייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב Ranchero, רוטב ראנצ'רו, ו תירס Ranchero.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון בישול עם רדיד אלומיניום לרסס קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בצלחת רדודה, מערבבים יחד שבבי כתוש, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
בקערה אחרת, מערבבים ביצה ושמן. לטבול שפמנון בתערובת ביצה ושמן, ואז לדלות בתערובת צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים שפמנון על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף, ומפזרים כל תערובת שבב שאריות על השפמנון.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שפמנון הוא קשקשי ולבן באמצע, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.