שפריץ כריך חמאה שחומה
אם 22 סנט למנה נופל בתקציב שלך, שפריץ כריך חמאה שחומה עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 100 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, סוכר ממתקים, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו שפריץ כריך פטל, עוגיות סנדוויץ ' של סמורס, ו חמאה שחומה בלונדיני שוקולד לבן עם מערבולת חמאת קוקיינאט (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד קטן מבשלים ומערבבים חמאה על אש בינונית 8-10 דקות או עד להזהבה.
מעבירים לקערה קטנה; מקררים עד המשרד, על 1 שעה.
מניחים בצד 2 כפות חמאה שחומה למילוי. בקערה גדולה מקציפים 1/2 כוס סוכר קונדיטורים ושאר החמאה השחומה עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים פנימה את הביצה, החלמון והווניל.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
בעזרת מכבש עוגיות המצויד בדיסק לבחירתך, לחץ על בצק 2 אינץ'. בנפרד על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 8-9 דקות או עד להתייצבות (לא להשחים).
בסיר כבד קטן, מביאים סירופ לרתיחה. מגניב מעט.
מקציפים פנימה את יתרת הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים חמאה שחומה שמורה עד שהיא בהירה ואוורירית. מקציפים בתערובת סירופ עד חלקה.
מורחים 1 כפית מילוי על תחתית מחצית העוגיות. למעלה עם שאר העוגיות.