שקד חזיר עם עשבי תיבול
שקדי חזיר עם עשבי תיבול יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ומתכון ראשוני שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -68 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 444 קלוריות . תמורת 3.48$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 6. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 71 מעריצים. גשו לסופר וקנו שמן זית, בזיליקום, טימין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 95% . מתכונים דומים: שקדי חזיר עשבוני עשבי תיבול , שקדי חזיר עם עשבי תיבול , וקדי חזיר עשבים .
הוראות
מחממים תנור ל-475 מעלות F.
מניחים את חלצית החזיר על רשת בתבנית צלייה.
מערבבים את שאר החומרים בקערה קטנה. בעזרת האצבעות, עסו את התערובת על חלצי החזיר, מכסים את כל הבשר והשומן.
צולים את החזיר במשך 30 דקות, ואז מנמיכים את החום ל-425 מעלות פרנהייט וצולים במשך שעה נוספת. בדוק את מידת העשייה באמצעות מדחום לקריאה מיידית. כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-155 מעלות F, הסר את הצלי מהתנור. הניחו לו לשבת כ-20 דקות לפני הגילוף. זה ימשיך להתבשל בזמן שהוא נח.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור שקדי חזיר. הגוף הקל של הפינו נואר נהדר לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני בגוף מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Cellars Pinot Noir Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-13 דולר.
![מרתפי יחפים פינו נואר יין]()
מרתפי יחפים פינו נואר יין
פינו נואר יחף הוא פירותי ואלגנטי עם ניחוחות פירות אדומים ולבנדר מענגים שמלהיבים לפני הלגימה הראשונה! תווי אלון עדינים מרימים את טעמי הדובדבן והפטל בינג. תהנה מהגימור המשי והמתמשך.